Już się nie mogę doczekać na przyjazd cytryn z inCampanii (to już w tym tygodniu) by wypróbować parę przepisów, m. in. na sorbet cytrynowo-bazyliowy i krakersy cytrynowe. Szkoda tylko, że już koniec z przepysznym awokado w tym roku z tejże firmy.
niedziela, 22 marca 2015
Published 05:03 by Unknown with 2 comments
Już się nie mogę doczekać na przyjazd cytryn z inCampanii (to już w tym tygodniu) by wypróbować parę przepisów, m. in. na sorbet cytrynowo-bazyliowy i krakersy cytrynowe. Szkoda tylko, że już koniec z przepysznym awokado w tym roku z tejże firmy.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Przeglądałam go wczoraj w kiosku ;) super!
OdpowiedzUsuńja już wczoraj złożyłam zamówienie na prenumeratę... :) fajne pismo i warto je wspierać... no i czekam na moje ekologiczne cytrynki coby wypróbować kilka przepisów :)
Usuń