A dziś chcę się z Wami podzielić moim najnowszym odkryciem, a mianowicie, będąc ostatnio w inmedio (mój mąż wie, że mam lekkiego świra na punkcie książek i mogę wydać na nie krocie... ) znalazłam magazyn Slowly Veggie na półce z magazynami kulinarnymi. Magazyn w całości poświęcony kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Wzięłam na próbę do domu, choć przy mojej ostatniej dziurze budżetowej (luty był krótki więc będąc teraz na macierzyńskim i mając wyliczaną w zasadzie dniówkę dostałam odczuwalnie mniej pieniędzy niż zwykle... a niestety nie ujęłam tego w swoich miesięcznych planach na wydatki) było to ryzykowne posunięcie. Magazyn kosztuje 11,99zl i będzie wychodził jako dwumiesięcznik. Spodobał mi się na tyle, że zamierzam wykupić jego prenumeratę tym bardziej, że aktualnie jest na nią promocja i rok z magazynem kosztować będzie jedynie 35zł. :)
Już się nie mogę doczekać na przyjazd cytryn z inCampanii (to już w tym tygodniu) by wypróbować parę przepisów, m. in. na sorbet cytrynowo-bazyliowy i krakersy cytrynowe. Szkoda tylko, że już koniec z przepysznym awokado w tym roku z tejże firmy.
Przeglądałam go wczoraj w kiosku ;) super!
OdpowiedzUsuńja już wczoraj złożyłam zamówienie na prenumeratę... :) fajne pismo i warto je wspierać... no i czekam na moje ekologiczne cytrynki coby wypróbować kilka przepisów :)
Usuń